Vilken fantastisk liten resa. Alltså, helt perfekt. Helt igenom ljuvlig. Fyra dagar och tre nätter i himmelsk vinter. Strålande sol två av dagarna, snödump, alla liftar öppna, alla barn åkte allt förutom lilla olycksfågeln Lollo som fick feber dag två och fick ligga på rummet och kurera sig. Ljuvliga luncher på Bustamon och Hummelstugan. Till och med en liten afterski på Fjällgården fick vi till. Och en massage och ansiktsbehandling på Holiday Club. I år hade vi den stora äran att få bo på Hotell Åregården, Åres äldsta och i mitt tycke finaste hotell. Sonny som äger hotellet fick nys om att jag och Ann ägnade ett kapitel i vår kokbok "Söndagsmiddag - Riddarna runt det perfekta bordet" (som för övrigt går att förhandsboka på bokrean nu till löjligt lågt pris här!!!!) åt vår kärlek till Jämtland, jämtländsk mat och att hylla min mormor Ester som jobbade som servitris och köksa på just Åregården på det glada 20-talet. Så Sonny kom på den finfina idén att låta kockarna på restaurang Capo tolka recepten från vår bok och bjuda in till en helt fantastiskt fin Söndagsmiddag. Jag är fortfarande helt rörd och stolt och varm i hjärtat över det här tilltaget. Och så är jag utsövd för första gången på snart två år. Tack Åre. Tack Ann. Tack Åregården och tack Sonny!